Nincs értékelés

You melt my heart

Barack krém és rózsa illat, ami megolvasztja a szíveket.

Raktáron
Márka: L.O.V.E.
5 590 Ft
Kategória: L.O.V.E.
meltmy2
Újdonság Tipp
További gyertyák

Valentin-napi kollekciónkban egy új illat is szerepet kapott, ami a barack krém és a rózsa. Ez egy elegáns és friss virágillat, lédús barack jegyekkel, amelyet a rózsa és a jázmin koronáz meg. Ezt a nyárias kompozíciót vanília és fehér pézsma alapozza meg. 

Varázsolj romantikus hangulatot különleges Valentin-napi szójaviasz gyertyánkkal. Rózsaszín szívecskékkel díszítettük, melyek a szeretet szellemét tükrözik.

Hosszantartó élvezet: Égési ideje kb 50-55 óra, mivel a szójaviasz akár 2x hosszabb ideig is ég, mint a paraffin gyertya, így még hosszabb ideig élvezheted az intenzív illatokat és a meghitt hangulatot

Kiváló Minőség: Gyertyáinkat a legjobb minőségű alapanyagokból kézzel készítjük. 100%-ban növényi, GMO mentes szójaviaszból, mely az égés során nem bocsát ki mérgező anyagokat. 100%-os illatolajokat használunk, amik parabén, ftalát és állatkísérlettől mentesek.


Mindig tartsátok be a gyertya alján lévő biztonsági előírásokat.

Égetési javaslat:
A gyertya első meggyújtásakor érdemes addig égetni, amíg az el nem éri az üveg falát (legalább 2 órán át). A következő meggyújtáskor ez segíteni fog, hogy ne maradjon az üveg szélén viasz. Minden meggyújtás előtt ajánlott a kanócot rövidebbre vágni, ezáltal nem fog túl nagy lánggal égni a gyertya. 

Vissza a boltba